Hakkında herşey güncel haberler

Wiki Article

Survivor ile ünlenen Turabi'den bir skandal paylaşım daha! Bir hanımda aradığı kriterleri sıraladı

15:46 Coğrafi belirti tescilli Lapseki şeftalisi'nin fidanı yurtdışına ihraç ediliyor Coğrafi nişan tescilli Lapseki şeftalisi'nin fidanı yurtdışına ihraç ediliyor Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 19 yıldır fidan yetiştiriciliği yaratıcı Osman Okay, her yıl yetiştirdiği şeftali fidanlarını yurtdışına ihraç ediyor.

İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına vekâlet aşiret attı: Mağdura her türlü hukuksal takviye verilecek

Memba Derya ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?Yargı'da Ceylin karakterine meslek veren çeşme Bahir ve sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddia edilmişti. Kaan Saika'dan firak haberlerine tavzih geldi.

05.12.2022 05 Aralık 12:26 Müge Anlı'da çoklu bağlantı itirafıyla gündeme gelmişti! Yayına çıkmama nedeni belirli oldu Canlı yayındaki çoklu münasebet itirafıyla gündem olan Derya Yalçınkaya olayının Müge Anlı'da geçtiğimiz haftadan bu yana programda meselelenmemesinin sebebi olarak savcılık aracılığıyla getirilen neşriyat yasağı ve çatlakştırmanın bundan sonraki kısmının gizli bir şekilde yürütülmesi olduğu argüman edildi.

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da hac farizasını adına gelmek kucakin mukaddes topraklara giden hacı adayının yasevimliığı evin bapsı çeşitli figürlerle süsleniyor. GÜNCEL

14:02EYT'de evetş hatı mı geliyor? 48 ve 50 yaş detayı ile müntesip flaş gelişme08:27EYT'bile prim nüansı ve kıdem ödenceı haberler kademı! Yeni sistemin detayları açıklandı 07:27Emekli ve işyar maaşlarına zamda ‘ek gösterge’ ayrıntıı! İşte yeni maaş tablosu 20:04EYT'de prim, borçlanma ve yaş gelişmesi! Yeni periyot yekta yek açıklandı08:54Asgari ücrette zam oranı açıklandı! İşte yeni maaşlar, ilk toplantı nimn08:14Sözleşmeli personel gelgelı konstrüksiyonlacak!

Bakanlığın asgari ücret anketinde karın karıştıran ifade! Millet kim olduklarını düşkünlük ediyor

İYİ Vurgun İstanbul İl Serkanlığında yumruklar bahisştu! 15 nüfus, hatun yöneticiye saldırdı

14:01 Kültür ve Orman Vekilı Kirişci : "Bu yıl 127 milyon tonu kabul eden bitkisel üretim gerçekleştirmiş olacağız" Ziraat ve haberler Orman Vekilı Bir Kirişci, geçen yıl Türkiye'nin bitkisel üretiminin kuraklığa rağmen 117 milyon tona ulaştığını belirterek, "Bu sene Tanrı nasip ederse 127 milyon tonu bulan ve bütün zamanların rekoru olarak nitelendirebileceğimiz bir nebati üretimi gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Mevrut son dakika haberine bakılırsa Çkızılışma ve Sosyal Asayiş Bakanlığı'nın hazırladığı EYT taslağı bu şekilde iken gerçekleneşeli 3'lü zirvede EYT çalışmasında evetş şpeşı da masaya yatırıldı.

EYT hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Mütekait bulunmak isteyen milyonlarca eş EYT düzenlemesiyle dayalı son dakika vürutmelerini izlem ediyor.

Cedi Osman'dan yeni paylaşım! Ebru Şahin'i kalbine etiketledi 2022 yılının Orak ayı kocaoğlannda iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran düzenci Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın ışıklı birlikteliği devam ediyor.

Uzun seneler NATO'nun güvenlik biriminde çtuzakışan Hafriyatm Çarman, 2007 senesinde rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle milyonların teşhisdığı bir insan haline mevrutti. Şimdilerde 49 yaşındaki olan Hakm Çarman, adeta yıllara zekâ tutuyor.

Report this wiki page